Friday, February 1, 2013

קוגל תפוחי אדמה אישי-potato kugel





קוגל תפוחי אדמה אישי

kigel_play_rashi
יש מאכלים שהפכו לחלק משולחן השבת היהודי, הקוגל הוא אחד מהם. מעט מצרכים, רך, נימוח ובעל ניחוח מדהים. במתכון הבא הקוגל אישי ונאפה בתבנית שקעים. כשאני רוצה להוסיף חגיגיות לשולחן השבת בלי לוותר על המאכלים המסורתיים, אני מכינה את המתכונים הפשוטים והאהובים, ומגישה בצורה יצירתית.
זמן עבודה: 30 דק' דרגת קושי: קל כשרות: פרווה כמות: 6 מנות
מצרכים:
potatoes-6 תפוחי אדמה מזן דזירה קלופים
eggs-5 ביצים
oil-1/3 cup כוס שמן
salt-1/2 teaspoon כפית מלח
onion soup mix-1 teaspoon כפית אבקת מרק בטעם בצל
fresh black pepper-מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
מגרדים את תפוחי האדמה במעבד מזון עם דיסק הכי דק ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
מעבירים לתבנית בינונית או לתבנית בעלת שקעים בגודל הרצוי.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כשעה עד להשחמה.
למדור מתכוני הוידאו עם השפים של 'קול חי' – לחצו כאן.
http://www.93fm.co.il/radio/21736/%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%A8-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%92%D7%9C-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99/

No comments:

Post a Comment