המצרכים: פטרוזיליה + כוסברה קצוץ דק (כמות גדולה) 4-5 בצלים גדולים + 1/2 כוס מים (+1/2 כוס מים לפי הצורך) 1/2 כפית שמן 1/2 ק"ג בשר טחון (לא משנה איזה)
1 עגבניה גדולה ובשלה שמן לטיגון
לבצק: 2 כוסות קמח 1 כוס מים מלח מעט שמן 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה: הבצל: > חותכים את הבצל לפרוסות דקות דקות ומאדים על אש קטנה עם 1/2 כוס מים, עד שהבצל משחים/מאדים, כשעה. > כשהמים נגמרים מוסיפים 1/2 כפית שמן, ומערבבים. > מעבירים את הבצל לקרש חיתוך וקוצצים קטן קטן. תערובת הבשר: > מגררים את העגבניה על פומפיה גסה. > מחממים מחבת גדולה על האש, ומאדים בה את הפטרוזיליה והכוסברה. > זורים מלמעלה מלח ופלפל ומאדים על אדים - על אש קטנה. > מגבירים את האש ומוסיפים את הבשר הטחון ואת העגבניה המגוררת, ומערבבים ומבשלים עד שהבשר מוכן. > מקררים בטמפרטורת החדר. > כשהתקרר, מוסיפים את הבצל החום הקצוץ ומערבבים יחד.
No comments:
Post a Comment